Eva's Events & Hospitality Academy

Over Ons

Historie

Eva's Events & Hospitality Academy is een divisie van N.V. Isselt Enterprise en is opgericht door Eva Isselt-Agard. Zij is één van de eerste in Suriname bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken ingeschreven evenementen- en weddingplanners.

Daarnaast is Eva uitgever geweest van de eerste huwelijksmagazine van Suriname. Nadat met verschillende professionals binnen de trouw- en eventbranche gesprekken zijn gevoerd, bleek een grote behoefte te zijn aan deskundige event- en weddingplanners. Daarnaast was de roep van diverse personen binnen de samenleving hoorbaar om een (beroeps)opleiding voor wedding- en evenementenplanners in Suriname.

Onze Missie

Wij geven (mensen een professionele opstap naar een maatschappelijke carrière door middel van hoogwaardige en praktijkgerichte beroepsopleidingen waarmee zij zich maximaal kunnen ontwikkelen met het oog om toekomstig vakmanschap, werknemerschap en burgerschap.

Onze visie: een goede beroepsopleiding vormt het fundament voor een succesvolle carrière. Het is de basis waarvan uit mensen zich kunnen professionaliseren. Eva's Events & Hospitality Academy geeft daarom personen een professionele opstap naar een maatschappelijke carrière door middel van hoogwaardige en praktijkgerichte (beroeps) opleidingen waarmee zij zich maximaal kunnen ontwikkelen met het oog op toekomstig vakmanschap binnen de trouw- en evenementenbranche.