Eva's Events & Hospitality Academy

Professioneel LinkedIn gebruikenLinkedIn is het grootste online sociaal netwerk gericht op professioneel gebruik. Het is een ideaal platform om te netwerken en zo een kring van relevante en sterke zakelijke contacten uit te bouwen. In deze LinkedIn training krijgt u inzicht in hoe u LinkedIn kunt inzetten als marketingtool om meer business te genereren en uzelf en uw bedrijf te profileren met juiste expertise. LinkedIn is immers veel meer dan een zakelijk sociaal platform, het is daarnaast een ongekende bron van nieuwe klanten, prospecten en partners. LinkedIn is uw digitale visitekaartje en kan uitgroeien tot een uiterst krachtig netwerkplatform. Personal branding wordt steeds belangrijker. Hoe zorgt u voor een sterke indruk online? Hoe slaagt u er in gevonden te worden door de juiste personen? Hoe onderscheidt u zich met een sterk profiel? In deze workshop ontdekt u de ongekende kracht van LinkedIn als business tool en hoe u dit kunt gebruiken voor meer zakelijk succes.

Doelgroep

De cursus "Professioneel LinkedIn gebruiken" richt zich tot iedereen die het belang erkent van zakelijk netwerken en meer wil halen uit LinkedIn dan alleen maar een online visitekaartje, maar het ook als actieve netwerk tool wil gebruiken.

Inhoud Training

Theorie wordt afgewisseld met leuke, actieve werkvormen en oefeningen. Tijdens de training is er tevens ruimte voor eigen inbreng en vragen van de deelnemers.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  1. Aanmelden en inloggen
  2. Instellingen.
  3. Je profiel opbouwen.
  4. Netwerk uitbreiden.
  5. Je zichtbaarheid vergroten.
  6. Hoe zet ik mijn bedrijfspagina effectief in?
  7. Do’s en don’ts.

Duur

De workshop duurt minimaal 1 dagdeel van 3 uur en kan zowel op interne of externe locatie gegeven worden.

Einddoel
Na het volgen van deze cursus LinkedIn, kun je er zelf mee aan de slag om het tot een succes te maken. Veel plezier en succes met netwerken!

Andere Trainingen

The test of good manners is to be patient with the bad ones.

Anonymous

Partnerschap


Sedert mei 2015 mag Eva's Event & Hospitality Academy zich met trots beroepspartner noemen op het gebied van ICT trainingen. In nauwe samenwerking met Bryan Isselt oprichter en trainer van Briss-IT Solutions verzorgt Eva's Academy de hier aangeboden ICT training.

Briss-IT Solutions is een erkend en professionele specialist op het gebied van computersystemen, servers, netwerken, webdesign en ict trainingen. Hun deskundigheid en meer dan 22 jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging vormen de basis van de dienstverlening. Dit betekent dat er veel aandacht is voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering.
Vakkennis en persoonlijk contact met de klant en het bieden van de juiste oplossingen staan hoog in het vaandel.


Cursus


Aanbieder
Eva's Events & Hospitality Academy
Investering
3 uren
Niveau
Gemiddeld
Prijs
SRD 325,00

Cursus Kalender

Zoom. Hoe werkt dan?

powerpoint

Outlook

Gmail / Googledrive

Advanced Word

* Alle bedragen zijn inclusief OB.Met inachtnemening van de Covid-19 protocollenSocial media