Eva's Events & Hospitality Academy

Projectmanagement met trelloTrello is een online tool waar je al je to do’s kunt bijhouden voor jezelf, maar ook voor je team. Op ieder online device kun je bij je to do’s. Trello heeft een gratis versie en een betaalde. Projectmanagement met Trello, dat is toch alleen voor hele grote webdesignbureaus met een paar honderd klanten en alleen maar hele grote projecten? Nee!

Trello is een geweldige web-app die u een digitale werkruimte biedt die net zo gemakkelijk te gebruiken is als een whiteboard en Post-It-notities, maar volwaardig genoeg voor verspreide teams om de ideeën naar een echt project te brengen. Deze zelfstudie helpt je aan de slag te gaan met Trello en hoe je het voor je team kunt gebruiken.

Inhoud Training

Theorie wordt afgewisseld met leuke, actieve werkvormen en oefeningen. Tijdens de training is er tevens ruimte voor eigen inbreng en vragen van de deelnemers.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  1. Werken met Trello
  2. Lijsten, Kaarten aanmaken.
  3. Werken met het menu.
  4. Werken met collega's aan een project.
  5. Leer omgaan met labels.
  6. Werken met checklisten.
  7. Powerup's .
  8. sjablonen maken.

Studiemateriaal

Alle studiemateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Duur

De workshop duurt minimaal 2 dagdelen van elk 3 uur en kan zowel op interne of externe locatie gegeven worden.

Einddoel
Na de training is de deelnemer bewust gemaakt van de mogelijkheden binnen de eigen organisatie om meer gastgericht te werken.

The test of good manners is to be patient with the bad ones.

Anonymous

Partnerschap


Sedert mei 2015 mag Eva's Event & Hospitality Academy zich met trots beroepspartner noemen op het gebied van ICT trainingen. In nauwe samenwerking met Bryan Isselt oprichter en trainer van Briss-IT Solutions verzorgt Eva's Academy de hier aangeboden ICT training.

Briss-IT Solutions is een erkend en professionele specialist op het gebied van computersystemen, servers, netwerken, webdesign en ict trainingen. Hun deskundigheid en meer dan 22 jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging vormen de basis van de dienstverlening. Dit betekent dat er veel aandacht is voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering.
Vakkennis en persoonlijk contact met de klant en het bieden van de juiste oplossingen staan hoog in het vaandel.


Cursus


Aanbieder
Eva's Events & Hospitality Academy
Investering
2 Dagdelen van 3 uren
Niveau
Gemiddeld
Prijs
SRD 650,00

Cursus Kalender

Basis Excel

Basis Word

Gmail / Googledrive

Zoom. Hoe werkt dan?

* Alle bedragen zijn inclusief OB.Met inachtnemening van de Covid-19 protocollenSocial media