Eva's Events & Hospitality Academy

Tafel EtiquetteHet bedrijfsleven kan heel overweldigend zijn, zelfs als je nooit het kantoor verlaat. Wanneer ‘vermaken’ toegevoegd wordt aan de business mix, is het makkelijk om in de war te raken over wat past en wat niet. Het doel van het vermengen van zaken met plezier is om een warme sociale sfeer te creëren met de nodige zakelijke ondertoon. Zakelijk vermaken is een manier om persoonlijk vertrouwen en vertrouwen in anderen te bevorderen en is de snelst groeiende manier om zaken te doen. Weten hoe je klanten te vermaken of hoe aanbiedingen te doen tijdens lunches en recepties beloont. Tafelmanieren spelen een belangrijke rol bij het maken van een positieve indruk. Ze zijn zichtbaar indicatoren van onze omgangsvormen en essentieel voor professioneel succes. Of het nu om een lunch gaat met een prospectieve werkgever of een diner met een zakenpartner, uw tafelmanieren spreken boekdelen over u als professional.

Inhoud Training

Theorie wordt afgewisseld met leuke, actieve werkvormen en oefeningen. Tijdens de training is er tevens ruimte voor eigen inbreng en vragen van de deelnemers.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  1. Tafeletiquette in het algemeen.
  2. Dagelijkse omgangsregels c.q. gedragsregels.
  3. Servet gebruik.
  4. Lezen van de tafelindeling.
  5. Bestellen.
  6. Het gebruik van bestek.
  7. Glazen en drank.
  8. Onderwerpen voor conversaties.
  9. Diner scenario’s.
  10. Het afrekenen.

Duur

De workshop duurt minimaal 2 dagdelen van elk 3 uur en kan zowel op interne of externe locatie gegeven worden.

Einddoel

Na de workshop zie jij en je personeel de noodzaak, maar ook het plezier van goede tafelmanieren en hoe je klanten kan vermaken of hoe aanbiedingen te doen tijdens lunches en recepties.

Good manners will open doors that the best education cannot.

Clarence Thomas

Internationale
Etiquette Consultant


Sedert mei 2015 mag Eva's Service Bureau zich met trots internationale consultant op het gebied van etiquette noemen. In nauwe samenwerking met Sue Fox oprichter van The Etiquette Survival en auteur van o.a. Etiquette voor Dummies zullen diverse trainingen en Cursussen verzorgd worden.

Cursus Kalender

Tafel Etiquette

Kleding Etiquette

Wijn Etiquette

Klantvriendelijkheid

Zakelijke Etiquette

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.


Met inachtnemening van de Covid-19 protocollenSocial media