Eva's Events & Hospitality Academy

Omgaan met ComputerHeb je lang terug voor het laatst met de computer gewerkt of weet je niet precies hoe je met een computer moet omgaan? Wil jij je verbeteren op het gebruik van de computer en Internet. Dan is de training deze Basis Computervaardigheden iets voor jou! In deze training worden de basisbegrippen en -vaardigheden behandeld voor het gebruik van PC en Windows.
Ons doel is dat jij je computer beter kan inzetten voor jouw werkzaamheden. Onze trainers bieden jou de helpende hand zodat je na de training zelf op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden en deze te gaan gebruiken. Leren doe je ook op je werk!

Inhoud Training

Theorie wordt afgewisseld met leuke, actieve werkvormen en oefeningen. Tijdens de training is er tevens ruimte voor eigen inbreng en vragen van de deelnemers.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  1. Een computer starten en afsluiten
  2. Hardware vs Software.
  3. Bureaublad en snelkoppelingen.
  4. Werken met Windows
  5. Werken met meer dan één programma tegelijk
  6. Programma's installeren.
  7. (WIFI)Netwerk functionaliteit
  8. Veilig werken met een USB Stick.
  9. Muis en keyboard techniek.
  10. Randapparatuur.
  11. Muis en keyboard techniek.

Duur

De workshop duurt minimaal 1 dagdeel van 3 uur en kan zowel op interne of externe locatie gegeven worden.

Einddoel

Na de training is de deelnemer bewust gemaakt van de mogelijkheden om veilig te kunnen werken met de computer. Wel is het zo dat er verder mee geoefend moet worden.

Doelgroep

Deze training is bestemd voor jongeren vanaf 10 jaar, senioren burgers en ook mensen die nog nooit voor de computer/laptop hebben gezeten mogen zich aanmelden.

Andere trainingen

Bekijk hier de andere trainingen en workshops die op dit moment aangeboden worden. Heeft u vragen, voelt u zicht vrij ons te contacten

The test of good manners is to be patient with the bad ones.

Anonymous

Partnerschap


Sedert mei 2015 mag Eva's Event & Hospitality Academy zich met trots beroepspartner noemen op het gebied van ICT trainingen. In nauwe samenwerking met Bryan Isselt oprichter en trainer van Briss-IT Solutions verzorgt Eva's Academy de hier aangeboden ICT training.

Briss-IT Solutions is een erkend en professionele specialist op het gebied van computersystemen, servers, netwerken, webdesign en ict trainingen. Hun deskundigheid en meer dan 22 jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging vormen de basis van de dienstverlening. Dit betekent dat er veel aandacht is voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering.
Vakkennis en persoonlijk contact met de klant en het bieden van de juiste oplossingen staan hoog in het vaandel.


Cursus


Aanbieder
Briss-IT Solutions
Niveau
Beginner
Investering
1 dagdeel
Kosten
SRD 325,-
Locatie
Dr. Sophie Redmonstraat 167

Cursus Kalender

Excel Basis

Word Basis

Veilig Internetten

Powerpoint

Gmail / Googledrive

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.Met inachtnemening van de Covid-19 protocollenSocial media