Eva's Events & Hospitality Academy

Zoom meeting Hoe werkt dat?Als mensen het over Zoom hebben, hoor je meestal de volgende zinnen: Zoom Meeting en Zoom Room
Zoom is een Cloud dienst die u kunt gebruiken om virtueel met anderen een virtuele bijeenkomst mee kunt houden. Via video of alleen audio of beide, terwijl u live chats houdt - en u kunt die sessies opnemen om later te bekijken. Een Zoom-vergadering verwijst naar een videoconferentievergadering die wordt gehost met Zoom. Ondertussen is een Zoom Room de fysieke hardware-installatie waarmee bedrijven Zoom Meetings kunnen plannen en starten vanuit hun vergaderruimtes.

Vergis je niet: Zoom is een essentiële tool voor kleine, middelgrote en grote teams die contact willen houden en hun dagelijkse workflows willen voortzetten met minimale verstoring.

Inhoud Training

Theorie wordt afgewisseld met leuke, actieve werkvormen en oefeningen. Tijdens de training is er tevens ruimte voor eigen inbreng en vragen van de deelnemers.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  1. Wat is zoom?
  2. Hoe log ik in bij zoom.
  3. Hoe werk ik met zoom.
  4. Hoe maak ik een zoom meeting.
  5. Hoe kan ik zoom testen?
  6. Hoe werkt vergaderen met zoom.
  7. Hoe werkt videobellen met zoom.

Duur

De workshop duurt minimaal 1 dagdeel van 3 uur en kan zowel op interne of externe locatie gegeven worden.

Einddoel

Na de training is de deelnemer bewust gemaakt van de mogelijkheden binnen de eigen organisatie om meer gastgericht te werken.

Andere trainingen

Bekijk hier de andere trainingen en workshops die op dit moment aangeboden worden. Heeft u vragen, voelt u zicht vrij ons te contacten

The test of good manners is to be patient with the bad ones.

Anonymous

Partnerschap


Sedert mei 2015 mag Eva's Event & Hospitality Academy zich met trots beroepspartner noemen op het gebied van ICT trainingen. In nauwe samenwerking met Bryan Isselt oprichter en trainer van Briss-IT Solutions verzorgt Eva's Academy de hier aangeboden ICT training.

Briss-IT Solutions is een erkend en professionele specialist op het gebied van computersystemen, servers, netwerken, webdesign en ict trainingen. Hun deskundigheid en meer dan 22 jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en netwerkbeveiliging vormen de basis van de dienstverlening. Dit betekent dat er veel aandacht is voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering.
Vakkennis en persoonlijk contact met de klant en het bieden van de juiste oplossingen staan hoog in het vaandel.


Cursus


Aanbieder
Eva's Events & Hospitality Academy
Investering
3 ùren
Niveau
Gemiddeld
Prijs
SRD 875,00
Locatie
Dr. Sophie Redmonstraat 167

Cursus Kalender

Basis Excel

Basis Word

Advanced Excel

Advanced Word

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.


Met inachtnemening van de Covid-19 protocollenSocial media